Nog heel eventjes…

Nog heel eventjes (als dat woord al bestaat) ga ik vanavond genieten van dat goeie boek waar ik in bezig ben. Het zal niet uit geraken, dat wist ik op voorhand, maar gelukkig kan het vanaf morgen op het nachtkastje en heb ik weer iets naar om uit te kijken voor het slapen gaan.

Nog heel eventjes geniet ik van de warme cocoon waar ik me nu in bevind. Het aan-uit knopje was soms niet gemakkelijk te vinden, maar het lukte me toch. Gewoon genieten, oerdegelijk van de kleine dingen. Een massa aan herinneringen maken om zo weer voldoende energie te hebben voor straks. De agenda begint goed vol te lopen, dat maakt me super blij en ik heb weer heel veel zin om eraan te beginnen… straks.

Want nog heel eventjes heb ik vakantie om dan morgen alles klaar te zetten tegen maandag. De boekentassen met rekenmap en zelf geschreven tekst van de oudste. De nieuwe pop met nieuwe kleertjes van dochterlief. Want wat ben je met een brooddoos als je je pop niet mee hebt?

Vanaf maandag sta ik er weer, de idee├źn worden zorgvuldig nagekeken en in leuke projecten omgezet. Lang leven the bullet journal (en nu vooral hopen dat het eindelijk rust zal bieden in mijn hoofd) hahahaha

Maar voor nu ga ik in de zetel ploffen, dat nog heel eventjes verzilveren met het goeie boek!

Tot snel,

Tania

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *