Communie 2018

 


Villa De Proost – Classic/Romantic Flowercrown – Hairstylist Els Vlummens (met inschrijving!)


Zaterdag 10 maart 2018

 

 

 

 

 

 

Villa de Proost in Rillaar is een unieke locatie, het is een prachtig en groots pand dat zelfs erkend werd als erfgoed!!! Om maar even aan te halen…

Hier ligt een zee van mogelijkheden voor unieke foto’s in een groots decor.

Deze shoot is geschikt voor alle Communicanten/lentefeestvierders en Plechtige Communicanten die wel houden van romantiek en klassiek in een uniek decor.

En bij romantiek horen prachtige kronen van mooie verse bloemen. De kroontjes zijn een optie en zijn ter beschikking, jullie kunnen kiezen om ze al dan niet te gebruiken.

Nog een super de lux extraatje bij deze shoot is de aanwezigheid van hairstyliste Els Vlummens. Geen stress meer voor een afspraak bij de kapper, want Els is een meester in mooie kapseltjes. Samen zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is!!

Bij deze shoot betaal je 35€ extra voor het kapsel.

 


Bohemian Romantic Garden ( aan natuurgebied op de grens van Werchter) Met inschrijving!


Vrijdag 6 april 2018

 

 

 

 

 

Een sfeerbeeld van de locatie!

De fantastische locatie van de Kerst shoots met die prachtige boom zal een deel van het decor vormen. Maar die fantastische tuin is vééél groter dan alleen die mooie boom. Ruimte genoeg dus om zowel een decor op te bouwen als gewoon de natuur de natuur te laten.

Enerzijds die mooie bohemien setting, met bloemen, stoffen enzoverder en anderzijds gewoon de pure natuur.

Op deze shoot zullen er opnieuw bloemenkronen aanwezig zijn die vrijblijvend gebruikt kunnen worden.

En ook hier een super de lux extraatje; ook bij deze shoot zal hairstyliste Els Vlummens aanwezig zijn. Geen stress meer voor een afspraak bij de kapper, want Els is een meester in mooie kapseltjes. Samen zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes in orde is!!

Deze shoot is geschikt voor alle Communicanten/lentefeestvierders en Plechtige Communicanten die houden van het groen en de natuur in hun beeld, in combinatie met mooie accessoires of ook gewoon naturel.

Bij deze shoot betaal je 35€ extra voor het kapsel.

 

 


Bohemian Nature shoot in Kessel-lo (met inschrijving)


Zondag 8 april 2018

    

 

 

 

 

 

De mooie vijver van het provinciaal domein van Kessel-lo wordt opnieuw het decor. De mogelijkheden zijn eindeloos, de natuur is er prachtig. Opnieuw zorg ik voor een bolderkar vol leuke accessoires die naar eigen goesting gebruikt kunnen worden.

En bloemen natuurlijk, mooie bloemen en bohemian style…

Deze shoot is geschikt voor alle Communicanten/lentefeestvierders en Plechtige Communicanten die houden van het groen en de natuur in hun beeld, in combinatie met mooie accessoires of ook gewoon naturel.

 


Studio shoot


Op afspraak:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit keer gaan er enkele kleurtjes bijkomen van achtergronden en is er mogelijkheid tot het combineren van verschillende kleuren. Een gele achtergrond in combinatie met een roze ondergrond om als voorbeeld te geven. De kleuren zijn wit – geel – roze – donkergroen – blauw/ grijsachtig (Hele mooie tinten, en structuur omdat ik met papieren achtergronden werk).

Ook in de studio zijn er accessoires aanwezig waaruit jullie kunnen kiezen om ze al dan niet op te nemen in de shoot. Ik heb een vrij naturelle stijl en heel erg veel accessoires zijn er meestal niet nodig, maar dat kiezen jullie helemaal vrij!

De combinatie van de verschillende achtergronden wordt zo snel mogelijk online gezet. Maar ook een pure achtergrond, zonder verschillende kleurtjes samen is altijd supermooi. Deze kunnen best gekozen worden in combinatie met de kleur van de kleertjes.

Telefonisch regelen we dan de kleur(en) van de achtergrond, zodat alles netjes klaarstaat tegen jullie komst!

Deze shoot is geschikt voor alle Communicanten/lentefeestvierders en Plechtige Communicanten die graag hun foto’s maken in de studio. Lekker warm en onafhankelijk van het weer. Ideaal dus voor de vroege feestvierders.

Met al dan niet gebruik makend van de aanwezige accessoires.

 


Shoots op eigen gekozen locatie


Op afspraak

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Hier kom ik naar jullie toe, of liever gezegd naar de locatie die jullie hebben uitgekozen. Mijn bolderkarretje gevuld met allerlei accessoires staat standaard in de koffer en er kan dus steeds gesnuisterd worden in de accessoires.

Maar ook een shoot of thema helemaal op maat kan. Hiervoor neem je best telefonisch contact met me op, op het nummer 0477/825242.

Deze shoot is geschikt voor alle communicanten/lentefeestvierders en Plechtige Communicanten die een leuke locatie wensen, waar anderen niet zijn geweest. Of toch niet zoveel anderen.

Accessoires aanwezig, maar puur natuur kan ook heel mooi zijn!

Bij deze shoot betaal je 15€ extra voor de verplaatsing

Heb je graag wat voorbeelden van de communiefoto’s van vorig jaar? Klik dan snel even op de link.