Info

Hoe ga ik te werk?


In de studio bij het fotograferen van kinderen:


 

Iedere standaard fotosessie heeft een gemiddelde duur van 1 uur. Er is keuze uit verschillende gekleurde achtergronden. Soms heb je meer dan voldoende aan dat ene uur, soms loopt een sessie een klein beetje uit. Het allerbelangrijkste is dat iedereen de tijd krijgt om te wennen aan de studio en aan de camera. Er valt ook altijd zoveel te zien in een studio.

Wanneer ik kindjes fotografeer krijgen die altijd de tijd om even rond te neuzen en de verschillende accessoires te bekijken. Accessoires die al dan niet gebruikt kunnen worden tijdens de shoot ( dit in samenspraak met mama en papa natuurlijk). Kinderen hebben soms ook even tijd nodig om te acclimatiseren en te wennen. Ik gun hen die tijd. Het fotograferen loopt zoveel vlotter en de shoot is zoveel leuker als ze zich ‘thuis’ voelen voor mijn camera. Die spontane glimlach, die guitige snoeten, die eerlijke blikken…daar ga ik voor.

 


Zwangerschap op locatie


 

 


Fotograferen van kinderen en gezinnen op een buitenlocatie:


 

Dit keer is het decor een locatie naar keuze. Mijn werkwijze blijft dezelfde. De kinderen krijgen de kans om te wennen aan de camera. We gaan samen opzoek naar de leukste plekjes, het mooiste licht en  het juiste hoekje. Het daglicht is dit keer het hoofdlicht. Het moment van de dag bepaald alles van sfeer. Deze sessies zijn meestal in de vroege ochtend of de late namiddag/ avond. Het moment dat de zon op een laag punt staat. De sfeer van het licht is dan zoveel mooier!! Ik breng altijd accessoires mee, die dan al dan niet gebruikt kunnen worden.