Over

Wie ik ben:

Ik ben een fotograaf die zich richt op verhalen.

Of het nu mijlpalen zijn of gewoon een bewijs van bestaan.

Ik ben er voor die mensen die net zoals ik verhalen belangrijk vinden. Die belang hechten aan de mijlpalen maar ook aan het dagdagelijkse. Voor diegene die houden van het verhaal als bewijs, en het bewijs van het verhaal.

Kostbaar en koesterbaar, een eenvoudig en schoon. De juiste sfeer voelend, puur en eerlijk. Leveren van het bewijs, een ode aan vandaag…

Hoe het allemaal begon:

Toen ik 16 was… rusteloos en het zat was om stil te zitten in de klas. Daar begon het… 24 jaar geleden op de middelbare school, in 5 foto. Het heeft me dan 23 jaar gekost om te staan waar ik nu sta. Bijna één jaar fulltime ondernemer fotograaf. Het is een heel verhaal, waar ik misschien wel nog eens een blogpost over maak.

Waar ik voor sta:

Jullie beleven de momenten, ik zorg ervoor dat ze vastliggen.

Ik geloof in het vastleggen van het leven, van familiebanden, van de band tussen een oma of opa en zijn kleinkind. In het vastleggen van mijlpalen terwijl je ze viert. In tradities die eigen zijn, specifiek en helemaal alleen van jullie. Vandaag, omdat het er gisteren nog niet was en morgen alweer weg kan zijn… Ik geloof in de puurheid en eerlijkheid van gewoon door te gaan, ook al is er een camera op jou gericht. Een ode van vandaag, een bewijs van bestaan.

Na mijn middelbare studie fotografie, trok ik in september 1998 naar Denemarken waar ik stage liep bij portretfotografe Hanna Højland en reclamefotograaf Kurt Lauritsen (Visionaire). Deze twee fotografen werden erg belangrijk in mijn leven en zijn dat nog steeds!  In oktober 1999 startte ik dan mijn opleiding fotografie aan het KASK in Gent, waar ik in 2004 afstudeerde als Master in de fotografie.