Kinderportretten


KINDERPORTRETTEN IN DE STUDIO

 

Een studiosessie is helemaal jullie ding!

Jullie houden niet van de ‘smile’ portretten en zien een portie complete chaos wel zitten!

Jullie hebben graag een eigen zegje in het concept maar al de rest laten jullie graag aan mij over!!

Dan zijn deze kinderportretten in de studio helemaal op maat van jullie!

Lets talk!

 

 


Ik wil graag en studiosessie en wat nu?


Ja, nu komt het echte werk hé … neen mopje!

Wat we nu gaan doen is overleggen. Zo kan het zijn dat er een speciale gelegenheid is waarvoor je de sessie boekt. Dat is natuurlijk al heel belangrijk om te weten want zo kunnen we die opties verder bekijken.

Of heb je gewoon zin in tijdloze beelden om er zo voor te zorgen dat je een blijvende herinnering hebt aan je kind(eren)op die bepaalde leeftijd.

Bij een studiosessie kan je kiezen uit verschillende achtergronden, van heel sober tot knallende kleuren. You name it, I have it… of toch alvast heel veel.

Ik heb tal van kleine accessoires die ik kan inzetten, maar heel veel accessoires heb je niet nodig om sterke beelden te krijgen. Je zal zien dat je kind(eren) na een tijdje helemaal ontdooien en ik allerlei trucjes heb om hen helemaal los te krijgen.

Ik ga altijd voor spontaan. Dat wil zeggen dat ik constant in interactie ben met de kindjes en de richting wijs, maar de invulling is helemaal aan de kindjes zelf. Gewoon zichzelf zijn is meer dan perfect!!

Nu moeten we alleen nog een datum vinden die voor ons beiden past en we zijn vertrokken!!!

Maar wacht even, ik laat jullie nog niet los …

Na het boeken van de shoot krijgen jullie een pdf toegestuurd met allerlei tips, van de keuze van de kleertjes tot de do’s en dont’s van de shoot. Zo kunnen jullie vol vertrouwen naar de studio komen en samen met de kindjes genieten van deze ervaring.

 

Een herinnering aan een herinnering is toch gewoon de max!!!

 


Huh allemaal goed en wel, maar wat als de kinderen dan net geen zin hebben


Yesssss, soms willen kindjes helemaal niet meewerken, hebben ze totaal geen zin en kan het spannend worden. Maar geloof me als ik zeg dat ik het meestal opgelost krijg en niet door chantage of boos worden. Ze doen niets fout. Ze hebben er alleen even geen zin in…