Zwangerschap


ZWANGERSCHAP


 

Ben je zwanger? Proficiat alvast!!

Het is één van die magische tijden waarin je lichaam bovenmenselijke prestaties verricht. En de ene dag gaat alles een heel pak vlotter dan de andere dag. Maar hoe dan ook, het is iets heel bijzonders!! En dat is het niet alleen voor jullie, maar later ook voor jullie kindje. Vol verwondering kunnen mijn kinderen naar de foto’s kijken van mijn zwangerschappen. Zat ik daar echt in? En ook één van hun favorieten… Hoe ben ik daar dan uitgeraakt? hahahahaha…. Ze lopen rond met de foto’s en tonen ze aan al wie maar even wil kijken. Ik stopte de foto’s van mijn zwangerschap in hun album (hoe kan het ook anders), en die album zit in hun geboortedoos. Ooit is die voor hen, maar voorlopig hou ik daar nog even zelf aan vast.

 

Voor een zwangerschapsshoot spreek ik graag op voorhand even af. Zo kunnen we elkaar wat beter leren kennen en kijken of het klikt. Ik heb een specifieke stijl van fotograferen en daar hou ik me aan. Ik wil vastleggen wat ik zie, in de omgeving die we samen uitkiezen. Het is een hele pure shoot, zonder te veel tierlantijntjes. En deze stijl ligt je, of misschien ook helemaal niet. Vandaar dat een eerste kennismaking wel erg belangrijk is! Het is voor mij ook belangrijk dat jullie je voor 100% goed voelen bij mij, zodat we alles uit de shoot kunnen halen wat erin zit.

Zwangerschapsshoots gaan door bij jullie thuis en/of heerlijk in de buitenlucht.

 

Heb je graag meer informatie over het verloop van deze shoot of maak je graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek? Klik dan snel even hier https://taniamertens.be/contact/

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *